NOLLASAUMA

May 22, 2018 | Author: Anonymous | Category: N/A
Share Embed


Short Description

Download NOLLASAUMA...

Description

hahleri

Hahle-ryhmän uutislehti Syksy 2015

Markkinajohtaja Blumin TANDEMBOX HIOUTUI HUIPPUUNSA

UPEAT NEROSTEIN -kivitasot

NOLLASAUMA – Listoituksen uusi standardi

HAHLEN TARINA 1964

PÄÄKIRJOITUS Petri Pessi

HAHLE Jyväskylä n Puumessu illa osastolla D 110

[email protected] I +358 40 500 2665

Arvoisat lukijat, KESÄ ON JO VAIHTUMASSA SYKSYKSI, KUN LUETTE TÄTÄ KIRJOITUSTA. Minä puolestani kirjoitan tätä kesäkuun lopulla, eikä ainakaan säiden puolesta kesä ole vielä alkanutkaan. Uskon ja toivon, että lämpimät säät löytävät meidätkin lopulta. SUOMEN TALOUDESSA VIETÄMME MYÖS JÄNNITTÄVIÄ AIKOJA. Kansa odottaa uudelta hallitukselta ripeitä päätöksiä, jotta Suomen talous lähtisi nousuun. Myös asuntorakentaminen tarvitsee jotain ihan muuta kuin byrokratian kiristymistä. Kunnostettavaa Suomessa riittää. Talouselämän blogi kirjoittaa: ”15 miljardin euron vaje asuinrakennusten korjauksissa on syntynyt 25 viime vuoden aikana. Korjaustarve kasvaa vuodessa 3,5 miljardilla eurolla.” Myös meillä Hahle-ryhmässä on loppukeväällä ollut omat haasteemme. Olemme reagoineet niihin ja toimintamme on palannut normaaliin rytmiin. HALUAN HIEMAN PALATA VUOSISSA TAAKSEPÄIN. Veijo Hahle perusti Hahlen vuonna 1964. Häneltä Hahle on saanut nimensä. Vuosien varrella toiminnassamme on tapahtunut paljon muutoksia. Eräs asia, joka on pitkään pysynyt muuttumattomana, on vuodesta 1968 jatkunut yhteistyö toimittajamme, Julius Blumin kanssa. ONKIN HYVÄ HETKI KYSYÄ, MILLOIN ENSIMMÄINEN BLUMIN PIILOSARANA TULI MARKKINOILLE, JA KOSKA METALLILAATIKKO NÄKI PÄIVÄNVALON? Kyllä, olitte oikeassa: piilosarana esiteltiin Suomessa vuonna 1964 ja Metabox tuli Suomeen vuonna 1987. Tandemboxin markkinoille tulosta on vierähtänyt jo melkein 20 vuotta. Laatikko jaksaa yllättää aina uudelleen. Kyseisestä laatikosta on tullut uusi versio, joka on näytillä Jyväskylän messuilla syyskuussa 2.– 4.9.2015. Olette tervetulleita tutustumaan laatikon uusiin ominaisuuksiin sekä muihin uutuuksiin messuosastollemme, joka niin ikään on uudistunut kokonaan. Osastoa rakentaessamme ollemme ajatelleet Teitä messuvieraita - toivomme sen toimivan eduksenne. Haluan toivottaa Teille kaikille lukijoille työntäyteistä syksyä ja toivon, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa hyvin,

Petri Pessi

2

Veijo Hahle perustaa Hahle Oy:n. Siron edustus.

1968

Blumin edustus.

1970

Piilosarana ja urakisko Suomeen.

1978

Ensimmäinen osa Kauklahden päärakennuksesta valmistuu.

1981

Laajennusosa Kauklahteen.

1993

Toimiva johto eli Pitkänen, Tanninen ja Pessi ostaa Hahlen.

1994

Tytäryhtiö Eestiin.

1995

Polvijärven Levypinnoiteen, nykyisen Ecolam Oy:n osto.

1999

Josadoor Ky:n, nykyisen Josadoor Oy:n osto.

2011

1983

Hahle Groupin perustaminen. Jukka Pikänen myy osakkeensa yhtiöstä ja jää eläkkeelle.

1983

Otsoson Oy:n osto.

1988

Hahlen tarina jatkuu. Hahle Jyväskylän Puumessuilla. Tule tapaamaan meitä osastolle D 110!

Primo Oy ostaa Hahlen.

Hahle luopuu ruuvituoteryhmästä.

Hahle ostaa Andersson & Pitkänen Oy:n. Wärtsilä lukkoryhmä eli Abloy Oy ostaa elokuussa Primo Oy:n ja kaupan mukana myös Hahlen.

1990

Abloy Oy tulosyksiköksi.

2012 2015

Lue lisää Hahle-konsernista verkkosivuillamme hahle.fi

HAHLE-RYHMÄN UUTISLEHTI 2/2015 I TOIMITUS JA TAITTO Mediaporras Oy I KUVAT Hahle Kuvapankki & Christoph Hess, Darmstadt I HAHLE-KONSERNI: Hahle, Ecolam, Josadoor, Kabinetti, Otsoson vuodesta 1964

3

1.

3.

on listoituksen uusi standardi

HAHLEN UUTUUDET 1. INNOVATIIVINEN IMOVE muuttaa tavanomaisen seinäkaapin ergonomiseksi säilytysjärjestelmäksi. Järjestelmän avulla tavaroiden noutaminen korkeimmiltakin keittiön tasoilta on helppoa ja mutkatonta, sillä hyllyt saa vedettyä alas yhdellä näppärällä liikkeellä. iMove yhdistää käytännöllisyyden virtaviivaiseen muotoiluun, joten tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. 2. SIRO NEO-PROFIILI kuuluu 350-sarjaan ja on Kabinetti-liukuovivalikoiman uutuus. Peilimateriaalien viimeisin tulokas taas on supermattapinta, jota on mahdollista käyttää myös liitutauluna. Kaikki Kabinetti-liukuovet valmistetaan Suomessa laadukkaista raaka-aineista. 3,4,5. LAMINAATTITASOJEN PINTAVÄRIVALIKOIMA kasvaa entisestään. Värien ja muotojen monipuolisuus takaavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen ja viihtyisän keittiön useilla tyylikkäillä tasoratkaisuilla. Laminaattityötasojen paksuusvaihtoehdot ovat 30 ja 40 mm. Sen lisäksi kaikki tasovärit ovat saatavissa myös 9,6 mm paksuisina välitilalevyinä.

NOLLASAUMA

4.

Nollasauma on nimensä mukaisesti näkymätön sauma lista- ja pintamateriaalin välissä. Täysin uudenlaisena ratkaisuna se on ollut kalustealan kuuma puheenaihe viimeisen vuoden aikana.

5.

OLLASAUMA SYNTYY, kun valmistusvaiheessa nauha sulatetaan kiinni levyn reunaan. Tuloksena on sauma, joka on näkymättömyytensä ansiosta kaunis ratkaisu ja tiiviytensä vuoksi taas kestää normaalia listoitusta paremmin kosteutta.

N

AirTec –koneiden myötä Josadoorin ovien ja Ecolamin tasojen sekä Kabinetti-säilytysjärjestelmien abs-reunanauhat valmistetaan nollasaumamenetelmällä.

HAHLE-KONSERNIN YRITYKSISTÄ KAKSI ON INVESTOINUT NOLLASAUMAA TEKEVIIN AIRTEC -LISTOITUSKONEISIIN. Toinen näistä on kalusteovitoimittaja Josadoor Oy ja toinen taas laminaattitasoja valmistava Ecolam Oy.

KONEET TOIMITTANEELLA HOMAGILLA ON VUOSIEN KOKEMUS NOLLASAUMATEKNIIKAN KÄYTÖSTÄ. Yhtiö on kehittänyt uutta tekniikkaansa yhteistyössä reunalistavalmistajien kanssa. Tuloksena on tuotekehityksen edelläkävijä, alan uusi standardi.

6.

2.

6. PINNAN VÄRINEN ABS-REUNANAUHA on tyylikäs tapa viimeistellä Ecolam-taso. AirTech koneiden avulla lopputulos on niin sanottua nollasaumaa. Lue lisää nollasaumasta seuraavalla sivulla.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiimme Puumessujen osastolle nro D 110. 4

Photo: Christoph Hess, Darmstadt

vuodesta vuodesta1964 1964

5

Markkinajohtaja Blumin

OVITILAUSOHJELMA

TA N DEM BOX

Uusi ja helppokäyttöinen ovitilausohjelma säästää aikaa ja pitää huolen, että asiakas saa juuri sitä, mitä on tilannut.

M

arko Isomaa on ovitilausohjelman tuore, mutta sitäkin tyytyväisempi käyttäjä. - Ohjelma on helpottanut työtä suunnattomasti, Trio-keittiöiden projektipäällikkö Isomaa kertoo. Lomakkeita täyttäessä kokonaisuuden hahmottaminen oli vaikeaa, mutta nyt ostoskoriin klikatut tuotteet näkyvät selkeästi koko tilauksen tekemisen ajan.

hioutui huippuunsa

OVITILAUSOHJELMA POISTAA INHIMILLISEN VIRHEEN MAHDOLLISUUTTA. Ohjelma kysyy oven mallia ja väriä, eikä näitä valintakohtia voi ohittaa. Niin ikään porausten määritteleminen on helppoa. Jokainen yritys syöttää järjestelmään tarvitsemansa pohjatiedot, ja sen jälkeen myyjän tehtäväksi jää vain ruksia haluamansa porausvaihtoehdot. Ovitilausohjelman voi siis räätälöidä juuri oman yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Metallilaatikostojärjestelmä TANDEMBOX on markkinajohtaja – ja syystä. Tuotteessa yhdistyvät hiottu liike ja silmiä hivelevä design. Nyt tuote on entistäkin parempi.

T

ANDEMBOX -mallisto tarjoaa sisustajalle loppumattoman määrän inspiraatiota. Laatikoston sivumateriaalivaihtoehdot ovat harmaa ja valkoinen teräs, ja sen sivut voi niin ikään valita kahdesta profiilista. Näiden vaihtoehtojen lisäksi eri reelinkityypit mahdollistavat laatikoston räätälöimisen juuri oman mielen mukaiseksi. KAIKISSA TANDEMBOX -LAATIKOSTOISSA ON integroitu BLUMOTION-vaimennus, jonka ansiosta laatikko sulkeutuu äärimmäisen pehmeästi.

6

BLUMOTION sopeutuu kuorman painoon säädellen liikkeen aina optimaaliseksi. SERVO-DRIVE taas avaa laatikon puolestasi, kun olet aktivoinut mekanismin kevyellä painalluksella. MARKKINAJOHTAJA TANDEMBOX ON JATKANUT HUIPPUTUOTTEENSA KEHITTÄMISTÄ. Uudessa versiossa etulevyn kiinnikkeen kiinnitys tukevoituu. Lisäksi laatikon avaaminen onnistuu aiempaakin kevyemmällä voimalla. Näiden päivitysten myötä jo ennestään täydellisyyttä hipova tuote hioutuu huippuunsa.

LAATIKOISSA LIUKUKISKO on piilotettu tuplasivujen sisään. SIVUN KORKEUS 68 mm. LAATIKOISSA on BLUMATICsulkuautomatiikka. KISKOJEN RAKENNE on ohjaava, joten liukuminen on vakaata. SIVUT OVAT silkinvalkeaa tai harmaata epoksimaalattua terästä. LAATIKKO KESTÄÄ dynaamista kuormitusta 30 kg. RUNKOKISKOISSA vakiona BLUMOTION-vaimennus.

” Ovitilausohjelman voi räätälöidä juuri oman yrityksen tarpeisiin sopivaksi.”

KIRJAUDU OVITILAUSOHJELMAAN TÄSTÄ.

- SUURI ETU ON MYÖS SE, että tilauksen perille menemisestä tulee tieto heti, Isomaa jatkaa ohjelman hyvien puolien summaamista. Aiemmin tilausvahvistusta piti odottaa pari päivää, mutta nyt sähköpostiin tuleva kuittaus selventää tilanteen reaaliaikaisesti. OVITILAUSOHJELMA ON SUOMENKIELINEN JA LOOGINEN. Isomaa kertoo, että sen käyttöön ottaminen oli helppoa, ja jo muutaman kerran jälkeen klikkailu sujui vaivattomasti. Pulmatilanteissakin ratkaisu löytyy helposti. -Hahlen ja ovia meille toimittavan Josadoor Oy:n edustajat ovat aina langan päässä, Marko Isomaa selventää ja suosittelee lämpimästi ovitilausohjelman käyttöönottamista. vuodesta 1964

7

KIVITASO ON LOISTAVA VALINTA: Vedenkestävä, kuumuuden kestävä, hygieeninen, laaja värivalikoima, myös liimatut, massiivireunaiset tasot, kiillotettu, nahkamainen ja matta pintakäsittely.

Upeat

NEROSTEIN-KIVITASOT NEROSTEIN-KIVITASOT OVAT TYYLIKÄS, LAADUKAS JA AJATON VALINTA KEITTIÖÖN JA KYLPYHUONEESEEN. Molemmat materiaalit sopivat sekä moderneihin että klassisiin kohteisiin, ja niiden ominaisuudet ovat loistavia. Nerostein-kivitasoja voi työstää. Laadukkaat materiaalit ja malliston laajuus tuovat vapautta suunnitteluun ja takaavat yksilöllisen lopputuloksen.

8

NEROSTEIN-GRANITTITASOT 100% luonnonmateriaali 20 ja 30 mm materiaalivahvuudet NEROSTEIN-KVARTSIKOMPOSIITTITASOT: 93% kvartsia ja graniittia 7% side- ja väriaineita Tasainen väri ja rakenne 12, 20 ja 30 mm materiaalivahvuudet

TUTUSTU hahle.fi/ kivitasot

View more...

Comments

Copyright 2017 ECITYDOC Inc.